Elektrotechniek
10
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-10,bridge-core-2.6.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Technisch Bedrijf TJEERDSMA is specialist op een breed gebied van elektrotechniek. Wij zijn deskundig en ervaren in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van elektrotechnische installaties in woon en bedrijfsgebouwen, kantoorpanden, scholen, enz.

Wij zijn gespecialiseerd in:

Licht- en krachtinstallaties.

Zwakstroominstallaties.

Verlichtingssystemen.

Ontruimingsinstallaties.

Noodverlichting installaties.

NEN 3140 Inspecties en keuringen.

Ook onze particuliere opdrachtgevers maken gebruik van het vakmanschap van onze medewerkers. Voor een kleine reparatie of het verhelpen van een “eenvoudige” storing in een elektrotechnische installatie kunt u bij ons terecht. We staan klaar voor u als particuliere opdrachtgever en dit geldt ook voor onze duurzame oplossingen die zorgen voor uiterst comfortabele woon en werkomgeving. Wij zorgen er voor dat alles perfect in orde komt.

Wilt u meer weten? Wij adviseren u graag.

Heeft u vragen maak dan direct vrijblijvend een afspraak.