Verwarming
12
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-12,bridge-core-2.6.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Een aangenaam binnenklimaat in uw woning is natuurlijk belangrijk. Onze vakbekwame monteurs zorgen voor een behaaglijke temperatuur welke helemaal is afgestemd op uw wensen en woonsituatie.

Een perfect ingeregeld verwarmingssysteem een CV.-regelsysteem of een energiezuinig CV.-warmwater -toestel. TJEERDSMA levert eerste klas kwaliteit, die ook nog eens betaalbaar is. In tijden dat de energie -kosten omhoog gaan is een energiezuinig en goed onderhouden en afgesteld c.v.-warmwatertoestel steeds belangrijker. Dit bespaart u niet alleen honderden Euro’s per jaar maar is ook van invloed op het energie -label van uw woning. Daarnaast wilt u natuurlijk ook een toestel dat betrouwbaar en veilig is.

Wij geven u graag advies over:

CV.-warmwatertoestellen eventueel aangevuld met een zon-energie systeem.

CV.-regelsystemen met eventueel individuele ruimteregeling en regeling op afstand middels smartphone en tablet.

Radiatoren verwarming.

Vloerverwarming.

Wandverwarming.

Luchtverwarming.

Heeft u vragen maak dan direct een afspraak of kijk hier voor onze prijzen. Natuurlijk kunt u ook een voordelig onderhoudsabonnement voor uw toestel afsluiten.