Sanitair
19
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19,bridge-core-2.6.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Heeft u plannen voor het verbouwen van uw badkamer ? Of wilt u een badkamer laten installeren in uw nieuwe woning? Heeft u een fysieke beperking dan houden wij hier uiteraard rekening mee.

Wij beschouwen ieder toilet en badkamer als een nieuwe en creatieve uitdaging. Uw persoonlijke wensen staan daarbij altijd centraal. Zo komen we samen tot een maatwerk ontwerp met eigentijds sanitair. Voor de keuze van uw sanitair bent u harte welkom in de showrooms van onze leveranciers. Hier kunt u, aan de hand van ons ontwerp, uw keuze maken uit een ruim aanbod aan sanitair in verschillende stijlen en prijsklassen. Van whirlpool en inloopdouche tot een eenvoudig toilet alles is mogelijk. Dat geldt ook voor een aangepast toilet of badruimte. Uw sanitair wordt door ons op vakkundige wijze geïnstalleerd zodat u er zeker van kunt zijn dat u vele jaren kunt genieten van badkamer en toilet. Uiteraard zijn wij ook actief op grotere projecten zoals de aanleg van sanitaire voorzieningen in kantoren, scholen, sportgebouwen en andere instellingen. Naast het installatiewerk kunt u ook bij ons terecht voor alle reparaties aan sanitaire toestellen en onderdelen zoals mengkranen, inbouwreservoirs, etc, en het verhelpen van lekkages.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.

Heeft u vragen maak dan direct vrijblijvend een afspraak.